Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

BREAKING | Cambuur presenteert aanvaller: ''Volgen we al langer''

( 0 reacties)
BREAKING | Cambuur presenteert aanvaller: ''Volgen we al langer''

SC Cambuur heeft zich versterkt met Giovanni Korte. De 25-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract in Leeuwarden.

Korte komt transfervrij naar SC Cambuur. Afgelopen seizoen stond de vleugelaanvaller onder contract bij NAC Breda, waar hij in totaal drie jaar speelde. Korte was eerder actief bij ADO Den Haag, dat hem twee seizoenen verhuurde aan FC Dordrecht. In totaal speelde hij bijna 200 wedstrijden in het betaalde voetbal.

"Giovanni is zo'n speler die we al langer volgen en waarvan we vinden hij goed bij SC Cambuur past", reageert technisch manager Foeke Booy op de clubwebsite. "Hij speelt met lef, bravoure, kan scoren en brengt ook het nodige gif. Het zegt iets dat een speler van zijn kaliber voor onze club en ons plan kiest. Dat is een mooi signaal en dat geeft nog maar eens aan dat we op de goede weg zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!