'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Cambuur-target tekent bij FC Eindhoven: ''Bewust voor gekozen''

( 0 reacties)
Cambuur-target tekent bij FC Eindhoven: ''Bewust voor gekozen''

SC Cambuur kan de komst van Joey Sleegers uit het hoofd zetten. De aanvaller heeft een driejarig contract getekend bij FC Eindhoven.

Sleegers speelde eerder op al huurbasis bij de Eindhovenaren. Hij was op dat moment eigendom van Feyenoord. Sleegers was daarna actief bij NEC, VVV-Venlo en de laatste twee jaar bij het Slowaakse AS Trencin.

"We zijn blij dat een speler als Joey bij ons wil komen spelen", reageert technisch manager Marc Scheepers op de officiële website van FC Eindhoven. "Er waren andere clubs met interesse maar hij koos bewust voor FC Eindhoven. Dit seizoen kan hij weer belangrijk zijn voor deze club."

Volgens het Eindhovens Dagblad waren SC Cambuur, Roda JC en kersverse eredivisionist RKC Waalwijk ook geïnteresseerd in Sleegers. "De afgelopen anderhalf jaar heb ik me goed ontwikkeld in Trencin, maar ik wilde graag terug naar Nederland, om dichter bij mijn vrienden en familie te voetballen", reageert de 24-jarige Sleegers. "FC Eindhoven ken ik. Ik weet ik wat ik hier heb. En vanuit hier kan ik altijd weer een stap maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!