Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Steenvoorden: ''Het verraste mij dat de club niet in gesprek wilde''

( 0 reacties)
Steenvoorden: ''Het verraste mij dat de club niet in gesprek wilde''

Matthew Steenvoorden speelt de komende seizoenen voor het Kroatische HNK Gorica. De oud-speler van Feyenoord maakte indruk tijdens zijn duel met de Rotterdammers tegen de club, ruim vijf jaar geleden.

"Dat is grappig gelopen. De directeur van Gorica herinnerde zich die wedstrijd nog en begon er tijdens onze gesprekken direct over", begint Steenvoorden in het Algemeen Dagblad.

Steenvoorden vertrok transfervrij bij SC Cambuur. "Ik tekende drie jaar geleden voor twee seizoenen plus een extra seizoen en was dus deze zomer transfervrij. Het verraste mij dat de club niet in gesprek wilde over een nieuwe verbintenis. Toch was ik zelf ook wel toe aan iets nieuws."

De verdediger ging nog vol voor promotie met SC Cambuur, maar werd uitgeschakeld in de play-offs. "Het was een beetje gek om voor promotie te spelen terwijl ik wist dat ik de club zou verlaten, maar ik wilde Cambuur goed achterlaten. We hebben het aan onszelf te danken dat we ons niet plaatsten voor de finale."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!