Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder' De Jong geniet: ''Dat zie je bij de Kohlenpott-derby niet eens'' De Jong overwoog overstap naar Heerenveen niet: ''Nee, totaal niet'' Meerdere Cambuur-spelers terug te vinden in Elftal van de Week

'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

( 2 reacties)
'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

Robbert Schilder laat waarschijnlijk het profvoetbal achter zich. De verdediger kan rekenen op genoeg interesse vanuit de Keuken Kampioen Divisie, maar hij kiest naar alle waarschijnlijkheid voor AFC.

De verdediger is transfervrij nadat zijn contract afgelopen zomer afliep bij SC Cambuur. De fans van de Leeuwarders zouden hem graag nog een seizoen in het shirt van hun favoriete club zien en ook supporters van Volendam hoopten op zijn komst.

De ervaren mandekker trainde de afgelopen weken mee met de ploeg uit het vissersdorp om zijn conditie op peil te houden, maar Schilder ziet het dus niet zitten om een contract te tekenen voor de club. PéSide weet te melden dat de verdediger de Tweede Divisie verkiest boven de Keuken Kampioen Divisie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Aug 2019 om 09:06
    Haal schilder nog 1 of 2 seizoenen bij Cambuur je kan hem gebruiken
  • 12 Aug 2019 om 09:06
    Haal schilder nog 1 of 2 seizoenen bij Cambuur je kan hem gebruiken
vrijdag 6 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›