Cambuur Stadion sinds 2016 weer eens volledig uitverkocht KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Jong Ajax Winnend Feyenoord geeft voorsprong tegen Jong Cambuur bijna uit handen MATCHDAY| Beloften Cambuur met Oratmangoen en Akoy tegen Jong Feyenoord De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze''

'SC Cambuur zou jeugdinternational willen huren van Feyenoord'

( 0 reacties)
'SC Cambuur zou jeugdinternational willen huren van Feyenoord'

SC Cambuur heeft interesse in de jonge Feyenoorder Crysencio Summerville. De Friese ploeg hoopt de aanvaller te huren van Feyenoord, weet Voetbal International.

De zeventienjarige Summerville kan op alle aanvallende posities uit de voeten en lijkt weinig speeltijd te gaan krijgen in het team van Jaap Stam. Hierdoor lijkt een verhuur voor alle partijen een goede oplossing aangezien hij in Leeuwarden wel minuten zou gaan maken.

De jeugdinternational werd de tweede helft van vorig seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. Daar wist hij vijf keer te scoren en één assist te geven in achttien competitieduels en liet hij een sterke indruk achter. Hij zou volgens trainer Henk de Jong dan ook een directe versterking voor de ploeg zijn.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!