'Mokerslag' voor Cambuur: Summerville kiest voor andere club

3
'Mokerslag' voor Cambuur: Summerville kiest voor andere club

Crysencio Summerville stond lange tijd op de interesselijst van SC Cambuur. De Leeuwarders wilden Summerville huren van Feyenoord, maar de aanvaller kiest voor een ander avontuur.

Summerville wordt de rest van het seizoen namelijk gehuurd door ADO Den Haag, zo meldt Feyenoord via de officiële media. De aanvaller speelt zo wekelijks op eredivisieniveau en dat zag hij wel zitten. Eerder vertelde Foeke Booy al dat Cambuur hem graag wilde hebben, maar dat de club moest wachten.

''Wij hebben de regie hierin niet, maar hebben nog steeds goed contact met Feyenoord. Alle belangen moeten kloppen, voor de clubs en voor de speler. Het moet voor alle partijen een winsituatie zijn; soms gaat het snel en soms duurt het wat langer. Maar wij hebben dat geduld wel'', reageerde hij in de Leeuwarder Courant.

Volgens Andor Faber van het Friesch Dagblad wilde Summerville zelf graag naar SC Cambuur verkassen. "Dit is een mokerslag voor Cambuur", aldus Faber, die aangeeft dat Feyenoord de aanvaller liever aan een club uit de Eredivisie verhuurt.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Aug 2019 om 13:40
    En waarom is dit nu een 'Mokerslag', er vanuit gaan dat zo'n jongen komt is gewoon dom als je geen akkoord van beide partijen hebt. Heb je dat niet is het alleen jammer als zo'n jongen niet komt.
  • 30 Aug 2019 om 10:36
    Foeke het weer voor Sien beurt sproken
  • 30 Aug 2019 om 10:36
    Foeke het weer voor Sien beurt sproken
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›