Cambuur Stadion sinds 2016 weer eens volledig uitverkocht KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Jong Ajax Winnend Feyenoord geeft voorsprong tegen Jong Cambuur bijna uit handen MATCHDAY| Beloften Cambuur met Oratmangoen en Akoy tegen Jong Feyenoord De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze''

OFFICIEEL | Van den Beemt verlaat SC Cambuur per direct

( 0 reacties)
OFFICIEEL | Van den Beemt verlaat SC Cambuur per direct

Nino van den Beemt vervolgt zijn carrière bij Excelsior Maassluis. Hij kan zaterdag al zijn debuut maken voor zijn nieuwe club.

De verdedigende middenvelder begon zijn carrière bij Excelsior Rotterdam en maakte in 2016 de stap naar SC Cambuur. Op 11 december 2018 maakte hij zijn debuut in de gewonnen wedstrijd tegen Jong PSV. In totaal kwam Van den Beemt tot tien wedstrijden in het eerste elftal, waarvan hij er acht in de basis begon.

"Ik heb voor Excelsior Maasluis gekozen omdat het een club is in het amateurvoetbal die mij altijd heeft aangesproken. Daarnaast heb ik het gevoel heb dat ik mij door kan ontwikkelen om stappen te blijven maken in mijn voetbalcarrière", legt Van den Beemt zijn keuze uit op de website van Excelsior Maassluis. ,"De club heeft een positieve indruk op mij achter gelaten en mij een warm welkom gegeven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!