#DeadlineDay | Voormalig Cambuur-spits aan de slag bij PEC Zwolle

0
#DeadlineDay | Voormalig Cambuur-spits aan de slag bij PEC Zwolle

Het is maandag 2 september 2019 en dat betekent dat Nederlandse clubs tot vanavond twaalf uur de tijd hebben om spelers te huren, kopen en verkopen. Voor SC Cambuur wordt het een mogelijk een spannende laatste dag van de transferperiode.

20.27 uur: Reza Ghoochannejhad heeft een tweejarig contract getekend bij PEC Zwolle. "Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland en in het bijzonder bij PEC Zwolle", zegt de oud-spits van SC Cambuur op de officiële website van PEC Zwolle. "De Nederlandse competitie ken ik door en door en spreekt mij bijzonder aan."

19.23 uur: Claudio Gomes is dit seizoen toch nog in de Keuken Kampioen Divisie te bewonderen. De negentienjarige middenvelder van Manchester City wordt volgens het Eindhovens Dagblad verhuurd aan PSV, waar hij bij Jong PSV gaat spelen. Gomes zegde onlangs SC Cambuur af.

17.51 uur: Volgens technisch manager Foeke Booy is SC Cambuur klaar op de transfermarkt. Lees meer.

16.40 uur: SC Cambuur heeft zich weten te versterken met Jarchinio Antonia. De aanvaller komt over voor twee seizoenen naar de Friese club. Lees hier meer.

16.10 uur: SC Cambuur lijkt beet te hebben op de transfermarkt. Clubfotograaf Henk Jan Dijks heeft zojuist een foto van waarschijnlijk een nieuwe speler gemaakt te hebben bij de Leeuwarders. Later meer...

10.23 uur: SC Cambuur gaat zich vandaag waarschijnlijk nog versterken met een aanvaller, zo melden Gerard Bos en Andor Faber. "We zijn druk bezig, het hele weekeinde ook al", zegt technisch manager Foeke Booy. "Er deed zich een mooie ontwikkeling voor."

10.17 uur: Reza Ghoochannejhad keert waarschijnlijk terug in de Eredivisie. Volgens Voetbal International is de oud-spits van SC Cambuur, die zijn contract op Cyprus laat ontbinden, zo goed als rond met PEC Zwolle.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›