Antonia looft 'snelle' Booy: ''Vraag me niet hoe hij het wist''

0
Antonia looft 'snelle' Booy: ''Vraag me niet hoe hij het wist''

SC Cambuur versterkte zich vandaag met Jarchinio Antonia. De vleugelaanvaller was transfervrij na zijn vertrek op Cyprus en tekende een tweejarig contract in Leeuwarden. Antonia is lovend over technisch manager Foeke Booy.

"Ik kreeg een appje van Foeke Booy, toen ik met Curacao op een toernooi was", zegt Booy in gesprek met Omrop Fryslân. "Ik vertelde dat ik transfervrij weg mocht. Hij heeft meteen geschakeld en een gesprekje met me gehad. Uiteindelijk mocht ik niet weg van de club, ik moest terug. Afgelopen dinsdag kreeg ik te horen dat ik daar een nieuw contract moest tekenen, maar dat wilde ik niet."

Cambuur hapte meteen toe. "Twintig minuten nadat bekend werd dat ik weg zou gaan, had ik Booy aan de lijn. Hij was er heel snel bij. Vraag me niet hoe hij het wist, maar hij zei: We wachten op je. Voor mij was het ook duidelijk. Als ik terugga naar Nederland, ga ik naar Cambuur. Ik heb zo'n goed gesprek met ze gehad en een bepaald gevoel gekregen. Ik denk dat dit een hele mooie stap is", aldus Antonia.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›