Antonia: ''Ik hoop dat dat alvast een goede binnenkomer is voor mij''

0
Antonia: ''Ik hoop dat dat alvast een goede binnenkomer is voor mij''

SC Cambuur heeft zich op Deadline Day versterkt met Jarchinio Antonia. De aanvaller komt transfervrij over van het Cypriotische Limassol. 

De supporters kennen Antonia nog van enkele jaren geleden, toen hij de club hielp aan het kampioenschap. “Ik heb jullie een paar jaar geleden geholpen inderdaad. Wij speelden met Go Ahead Eagles tegen Volendam, zij konden kampioen worden maar wij wonnen. SC Cambuur won van Excelsior en werd daardoor kampioen", vertelt de aanvaller aan SC Cambuur TV. "Dus ik hoop dat dat alvast een goede binnenkomer is voor mij.”

De laatste twee jaar speelde Antonia in Cyprus, maar koos voor een terugkeer naar huis. “Het is mij goed bevallen. Ik heb heel veel bagage meegenomen. Alleen ik miste mij familie heel erg en was al een poosje aan het nadenken om terug te komen", zegt hij. "Er is privé ook veel gebeurd waardoor ik gewoon terug wou naar Nederland. Hier kan ik alles weer lekker oppakken, ben ik dichter bij mijn familie en kan ik weer aan het voetballen komen.”

“Ik heb met Foeke Booy bij Go Ahead gezeten en heel toevallig stuurde hij mij een appje. Daardoor ben ik met hem in gesprek geraakt. Ik mocht transfervrij weg maar de club (Limassol, red.) wou mij terug hebben voor de Europese wedstrijden. Toen heb ik een hoop gezeik gehad waardoor ik er voor koos om te vertrekken”, vervolgt Antonia.

“Iedereen zegt dat het een mooie club is. Ik heb hier vaker gespeeld en heb het altijd lastig gehad. Het was een goede club, een goede ploeg en de supporters waren altijd enthousiast toen er wat geruchten rond gingen, dat beviel mij al. Het is een warme club, een volksclub. Dat ligt mij meestal wel", besluit de Curaçaose international. "We gaan er wat van maken en hopen dat we richting de Eredivisie kunnen gaan.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›