SC Cambuur grijpt naast gewenste rechtsback van Everton'

SC Cambuur is nog niet geslaagd in de zoektocht om een nieuwe rechtsback te halen. De Leeuwarders waren dichtbij het aantrekken van een rechtsback van Everton, maar slaagden daar niet in.

Technisch manager Foeke Booy wil geen naam prijsgeven, maar volgens de Leeuwarder Courant ging het waarschijnlijk om Cuco Martina. Financieel bleek de komst van een Everton-verdediger echter lastig haalbaar en donderdagmiddag kon er definitief een streep door.

Cambuur heeft de laatste weken bij meerdere vleugelverdedigers een lijntje uitgegooid. Zo stond Jong PSV-talent Rico Zeegers op de radar, maar hij is geblesseerd. Ook greep Cambuur naast een Zweedse verdediger, die de voorkeur gaf aan een buitenlandse club. De kans is niet groot meer dat de Leeuwarders deze maand nog een rechtsback, die gewenst is door de zware blessure van Jordy van Deelen, halen.

Vanmiddag kwam er een afmelding vanuit Engeland, Cambuur hoopte eerder op Zeegers (PSV) en een Zweedse verdediger. Maar om uiteenlopende redenen ging het allemaal niet door.

Meer hier?? https://t.co/AX4nWxgFRa

— Gerard Bos (@GerardBos) January 30, 2020
Lees meer:
0 reacties