SC Cambuur plukt rechtsback weg bij Ajax: ''Al langer op de radar''

SC Cambuur heeft zich opnieuw versterkt. Jasper ter Heide maakt de overstap van Ajax naar de club uit Leeuwarden. De 21-jarige rechtsback tekende een tweejarig contract in het Cambuurstadion.

De verbintenis wordt automatisch met één jaar verlengd als SC Cambuur over twee seizoenen in de Eredivisie speelt. Ter Heide, die nog een eenjarig contract bij Ajax had, speelde eerst in de jeugdopleiding van AZ en maakte in 2014 de overstap naar Ajax. Afgelopen seizoen kwam hij 31 duels voor Jong Ajax in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

"Jasper stond al langer bij ons op de radar en is een speler met veel potentie", zegt technisch manager Foeke Booy op de officiële website van SC Cambuur. "Hij heeft een gedegen opleiding achter de rug en kan zowel als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten. Dat in combinatie met zijn enorme drive en fijne persoonlijkheid maakt dat hij een zeer welkome versterking is."

???? ALWEER RAAK: SC #Cambuur versterkt zich per direct met Jasper ter Heide (21). De 21-jarige rechtsback komt over van #Ajax en heeft getekend voor 2 seizoenen. #TerHeide2022 #CambuurKomtEraan pic.twitter.com/PYuLZCS7Rm

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) July 7, 2020

Lees meer:
0 reacties