Verbaasde Cambuur-nieuwkomer: ''Er zaten supporters op de tribune''

Jasper ter Heide is de nieuwe aanwinst van SC Cambuur. De vleugelverdediger wordt transfervrij overgenomen van Ajax en heeft veel zin in zijn nieuwe avontuur in Leeuwarden.

"Ik kan als rechtsback en als verdedigende middenvelder uit de voeten", zo stelt Ter Heide zichzelf voor bij Omrop Fryslan. "Ik wist eigenlijk nooit waar ik ging spelen, maar wel dat ik ging spelen."

Ter Heide heeft zijn eerste training bij SC Cambuur inmiddels achter de rug. "Het was fantastisch. Er zaten meteen supporters op de tribune. Dat is ook wel mooi. Dat heb ik nog nooit gehad eigenlijk. En we speelden meteen elf tegen elf. Daar hadden we bij Jong Ajax vaak niet genoeg spelers voor. Dus dat was nu wel lekker."

"Ik denk dat ik goed bij SC Cambuur pas", zo vervolgt Ter Heide. "Voor mij is dit wel een stap vooruit. Ook wil ik graag spelen in een eerste elftal. Ik heb de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. De stap naar het eerste was nog wel een grote."

De selectie van #Cambuur is compleet met de komst van Jasper ter Heide van Jong Ajax. Hij trainde vanochtend al mee en hem viel direct een aantal verschillen op... pic.twitter.com/iUZ7GCkovL

— Andor Faber (@Andor_F) July 7, 2020
Lees meer:
0 reacties