Van den Belt: ''Wij willen ons ook nog wel weer versterken in de winterstop''

Marinus Dijkhuizen werd dinsdagochtend vanwege de teleurstellende resultaten ontslagen bij SC Cambuur. Technisch directeur Gerald van den Belt vindt de selectie niet helemaal op peil, maar meent toch dat de Leeuwarders hoger op de ranglijst moeten staan.

"We vinden dat we een groep hebben die bij de eerste acht moet spelen", zegt hij tegenover Omroep LEO. "Bij alle wedstrijden is het kantje boord, net wel of net niet. Bij ons is het elke keer net niet. Dan ga je je afvragen waarom dat is. Maar ik vind niet dat wij een slechte selectie hebben."

Toch is SC Cambuur niet klaar op de transfermarkt. "Wij willen een nieuwe trainer, maar tegelijkertijd willen wij ons ook nog wel weer versterken in de winterstop. Met de spitspositie hebben we pech gehad, met de blessure van Rossi. Aan de andere kant Barto is al jaren een goede spits gebleken en Robertha is talentvolle jongen, dus het is echt niet zo rampzalig als we soms denken. FC Eindhoven en FC Oss hebben geen betere spelers, alleen winnen wij daar net niet van", aldus Van den Belt.

Lees meer:
0 reacties