Samenvatting FC Volendam - SC Cambuur

De reserves van SC Cambuur hebben donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Volendam gelijkspeeld. In het stadion van FC Volendam eindigde het doelpuntrijke duel in 4-4.

Trainer Henk de Jong gaf vooral de spelers een kans die de laatste weken niet veel minuten maakten. Zo begon de herstelde Marlon Pereira in de basis. Beide ploegen zochten vol de aanval in de oefenwedstrijd en dat was ook te zien in het scoreverloop.

Cambuur stond al binnen 22 minuten op een 2-0 achterstand door twee treffers van Bert Steltenpool. Via Dejan Meleg en Michiel Hemmen kwam Cambuur weer op gelijke hoogte, maar Raymond Fafiani bepaalde de ruststand op 3-2. In de tweede helft kwam FC Volendam zelfs op 4-2 door een doelpunt van opnieuw Steltenpool. Martijn Barto zorgde er met twee treffers voor dat Cambuur niet verloor in Volendam, 4-4.

FC Volendam - SC Cambuur 4-4 (3-2)
12' 1-0 Steltenpool
22' 2-0 Steltenpool