Onduidelijkheid over toekomst Booy: Mogelijk geen contractverlenging

Foeke Booy
Foeke Booy Foto: © Pro Shots

Het is nog maar de vraag of Foeke Booy komende zomer nog technisch manager van SC Cambuur is. Booy heeft een aflopend contract en nog geen duidelijkheid over een verlenging.

Bert Hollander (raad van commissarissen) vertelt tegen de Leeuwarder Courant dat er nog geen beslissing is genomen over de toekomst van Booy. "We zijn daar nog druk mee bezig. We hebben de keuze om door te gaan met Foeke of een kandidaat aan te dragen.”

"Foeke is er nu vijf jaar en in de voetballerij is dat een lange tijd”, gaat Hollander verder. "We kijken naar een goeie technisch directeur die van alle markten thuis is. Of we die kunnen krijgen, dat weten we niet en Foeke hebben we nu. Zo zijn we een beetje aan het kijken.”

Overigens is Booy niet de enige met een aflopend contract. "Hetzelfde geldt voor andere aflopende contracten: met Pascal Bosschaart, met Martijn Barto en met Nicky Boonstra, de fysieke trainer. Dat moet ook opgepakt worden. We zitten in een fase waarin we het allemaal goed moeten doen, daar zijn we ons bewust van."

Lees meer:
0 reacties