Pascal Bosschaart: "Fijn om iemand erbij te hebben die voetbal ademt"

Pascal Bosschaart
Pascal Bosschaart Foto: © Pro Shots

Pascal Bosschaart is blij met de terugkeer van Henk de Jong. De assistent-trainer, die afgelopen tijd de honneurs waarnam bij SC Cambuur geeft in een interview aan hoe de Leeuwarders uit de winterstop zijn gekomen.

Bosschaart is blij met de terugkeer van De Jong. "Dat is heel fijn, hij is vorige week al min of meer begonnen", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. Het is niet alleen voor Henk heel fijn om weer op het veld te staan en erbij te kunnen zijn, maar dat is voor ons ook fijn om iemand erbij te hebben die voetbal ademt, wij zijn allemaal heel gelukkig."

Hij gaat ook in op hoe Cambuur uit de winterstop is gekomen. "Heel goed, ik denk dat we in het begin wat jongens misten vanwege quarantaine gevallen, maar we hebben nu weer iedereen op het veld staan op twee/drie jongens na."

De afwezigen hoopt hij snel weer te verwelkomen bij de selectie. "Twee Afrika Cup jongens en Jasper (ter Heide, red.) die wat met zijn hak zit. Voorderest hebben we iedereen op het veld staan dus ik denk dat we heel blij kunnen zijn met alle jongens die op het veld staan."

Lees meer:
0 reacties