Reserves SC Cambuur in spektakelstuk voorbij SC Heerenveen

De reserves van SC Cambuur hebben maandag een oefenwedstrijd gespeeld tegen de reserves van SC Heerenveen. In een waar spektakelstuk wonnen de Leeuwarders met 5-3.

SC Cambuur begon sterk aan de wedstrijd. Na een klein halfuur spelen stond het door doelpunten van Maarten Pouwels, Jarchinio Antonia en Mitchel Paulissen al 3-0. Jan Paul van Hecke deed vlak voor rust iets terug met de 3-1.

Na de rust kwam SC Heerenveen door doelpunten van Rami Hajal en Arjen van der Heide op 3-3. Uiteindelijk wist SC Cambuur de overwinning over de streep te trekken. Ragnar Oratmangoen scoorde met een geweldig schot, waarna Stefan Deuling de 5-3 maakte.

Opstelling SC Cambuur: Pieter Bos; Sil Bos (46. Van der Meer), Nieuwpoort, Kramer, Bangura; Deuling, Ter Heide, Paulissen; Antonia (55. Oratmangoen), Ladan, Pouwels