'SC Cambuur nog steeds in de race voor Sambo: "Keuze valt dit weekend"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

PSV-rechtsback Shurandy Sambo staat voor een tijdelijk vertrek bij PSV. De vleugelverdediger heeft naar verluidt nog de keuze uit vier clubs, waar hij nog niet uit heeft gekozen.

Dit weet PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. "PSV-rechtsback Shurandy Sambo heeft 4 clubs waar hij nog uit kan kiezen. Nog niks definitief. Naast Sparta en Vitesse heeft ook Cambuur interesse, maar de Friezen kunnen nog niet op twee oren slapen. Waarschijnlijk komend weekend definitieve beslissing over verhuur", schrijft de journalist op Twitter.

Sambo liet in de voorbereidingswedstrijden van PSV een prima indruk achter, maar hoeft desondanks niet te rekenen op veel speeltijd in het Philips Stadion. Ki-Jana Hoever wordt waarschijnlijk de eerste rechtsback voor PSV. Daarnaast beschikt PSV ook nog over Phillipp Mwene, terwijl ook de Braziliaan Mauro Júnior op beide flanken in de verdediging kan spelen.

Cambuurstadion

SC Cambuur wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

SC Cambuur begint zaterdagavond aan de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van SC Cambuur. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties