'SC Cambuur wil Boussaid betrekken in deal met Mees Hoedemakers'

Othmane Boussaid
Othmane Boussaid Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht wil zich deze transferperiode nog graag versterken met Mees Hoedemakers, maar moet dat mogelijk bekopen met een vertrek van Othmane Boussaid.

Volgens Voetbal International wil SC Cambuur de 22-jarige Belg in de deal betrekken. FC Utrecht is inmiddels met SC Cambuur in onderhandeling gegaan over Hoedemakers, die in eerste instantie niet mocht vertrekken uit Leeuwarden.

De vraag is of FC Utrecht aan de eisen van SC Cambuur wil voldoen. In de winterstop werd een bod van één miljoen euro van FC Midtjylland afgewezen, terwijl FC Utrecht vooralsnog niet van plan lijkt om een bedrag van meer dan een miljoen euro neer te leggen voor de 24-jarige middenvelder.

Cambuur hoopt daarom Boussaid als ruilmiddel te gebruiken. De Belg is momenteel echter een basisspeler in het elftal van FC Utrecht-trainer Henk Fraser. Voor de opvolging van Hoedemakers heeft Cambuur haar pijlen gericht op FC Groningen-middenvelder Daniël van Kaam, die besloot af te zien van een overgang naar Fortuna Sittard na het vertrek van trainer Sjors Ultee.

Lees meer:
0 reacties