Schmidt: "De eerste helft was echt goed, alleen we scoorden niet"

Doke Schmidt
Doke Schmidt Foto: © Orange Pictures

Doke Schmidt was na afloop van de wedstrijd Willem II - SC Cambuur een tevreden man. De Friese verdediger vond dat zijn ploeg goed speelde en genoot van de volwassenheid van zijn team.

"Er moesten duels gespeeld worden vandaag en dat doe ik op mijn manier", opent Doke Schmidt in gesprek met SC Cambuur TV. "Ik probeer dat zo fair mogelijk te doen. De tegenstander was er niet altijd blij mee, maar dat hoort er ook bij. We hebben creatieve jongens, maar ook iemand als ik, zoals ik vandaag kon spelen, zijn dan belangrijk."

"Ik heb het meest genoten van de volwassenheid", vervolgt de verdediger. "Als je ziet hoe we de eerste helft speelden, was dat echt goed. Alleen we scoorden niet. Dat deden we de tweede helft perfect, door snel twee goals te maken. Daarmee speel je hun een beetje uit de wedstrijd. Het was nog even kloten van die tegengoal, maar na de 1-3 was het klaar."

Ook trainer Henk de Jong kwam, uiteraard, ter sprake. "Wat kun je doen voor Henk? Ik denk dat hij het allerliefst de drie punten wilde in deze wedstrijd. Dat is het allerbelangrijkste van vandaag. Dit is wat wij konden doen voor de trainer. We staan natuurlijk vol achter hem en hopen het allerbeste voor hem", aldus Schmidt

Lees meer:
0 reacties