Schouten trots op SC Cambuur: "Dat hebben we fantastisch gedaan"

Erik Schouten kon zijn geluk na de 2-1 zege van SC Cambuur op FC Utrecht niet op. De aanvoerder is blij dat zijn elftal zich van haar beste kant heeft kunnen laten zien tegen een top-vier-ploeg en is dan ook vol lof voor zijn teamgenoten.

"Dit is een hele mooie overwinning", begint Schouten bij ESPN. "Ik denk dat hem er op voetballend vermogen hebben uitgesleept. We begonnen goed aan de wedstrijd en konden goed de vrije man vinden op de rechterkant. Daar had FC Utrecht moeite mee en we kwamen terecht met 1-0 voor."

"Je krijgt lullig een doelpunt tegen en toen kregen we het iets moeilijker", geeft hij toe. "In de tweede helft zijn we weer doorgegaan en hebben we na de 2-1 iets meer de lange bal gegeven, al probeerden we ook te voetballen. FC Utrecht deed het beter, dus het was voor ons verdedigen en tegenhouden."

"Dat hebben we vandaag fantastisch gedaan. FC Utrecht heeft een paar goede jongens uit spelhervattingen, maar echte problemen heb ik niet gevoeld. Wij zijn weer drie punten dichterbij de 34 punten. Wij willen tegen iedereen aanvallend voetballen en tegen iedereen winnen", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties