Arne Slot lovend: "Cambuur speelt altijd met veel enthousiasme"

Arne Slot in gesprek met ESPN
Arne Slot in gesprek met ESPN Foto: © Pro Shots

Feyenoord won zondag met pijn en moeite met 2-3 van SC Cambuur. Trainer Arne Slot vindt dat Feyenoord de wedstrijd eerder in het slot had moeten gooien in Leeuwarden.

"Het was een gevecht, zeker ook door het scoreverloop", begint Slot bij ESPN. "Cambuur speelt altijd met veel enthousiasme, waar ik vind dat wij dat heel goed beantwoord hebben. Na de 2-3 vergaten we verder uit te lopen, waardoor het tot de laatste seconden spannend bleef. Ondanks de wedstrijd van donderdag waren we in fysiek opzicht klaar om te blijven gaan in de slotfase."

Vlak na de rust kwam SC Cambuur op 2-2. "Daar liepen twee spelers van ons tegen elkaar aan, terwijl je juist zo goed aan de tweede helft begonnen. Daarna ging het hele stadion erachter staan en hadden we het vijf minuten heel lastig."

Volgens Slot heeft Feyenoord een goede week achter de rug. "De wedstrijd van vandaag kwam voor ons op een heel belangrijk moment voor ons, dat heb ik vooraf ook tegen de jongens gezegd. Heel lekker dat we deze lastige uitwedstrijd hebben gewonnen, zeker ook gezien het overige programma vandaag."

Alex Bangura
Arne Slot ziet Bangura uitblinken: "Gratis naar Cambuur gegaan" Lees ook
Lees meer:
0 reacties