Slot: "Vanavond ga je slapen met alleen Cambuur in je gedachten"

Arne Slot in de Kuip
Arne Slot in de Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft donderdagavond in De Kuip met 1-0 weten te winnen van AS Roma en zette een goede stap richting de halve finale van de Europa League. Trainer Arne Slot stond achteraf met een brede grijns op zijn gezicht te genieten van het feest tussen de spelers en de supporters.

"Wat er toen door mij heen ging? Blijdschap met de overwinning", zegt Slot op een persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Tegelijkertijd was het ook fantastisch om te zien hoe Het Legioen geniet van wat de spelers gebracht hebben vandaag. Dan zie je die wisselwerking. Dat de spelers die zo ongelooflijk hard gewerkt hebben de waardering van het publiek krijgen."

"Die fans zijn allemaal blijven zitten en zorgden voor een geweldige sfeer. Dat zijn de spaarzame momenten dat je als coach ook kunt genieten. Want vanavond ga je weer slapen met alleen Cambuur in je gedachten. We hebben vandaag gezien, dat wisten we al, dat we ook zonder vuurwerk een geweldige sfeer in het stadion kunnen hebben", aldus Slot. Cambuur neemt het zondag in eigen huis op tegen Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties