Sparta frustreert Cambuur: "Stiekem geoefend, ik weet niet tegen wie"

Pascal Bosschaart in gesprek met ESPN
Pascal Bosschaart in gesprek met ESPN Foto: © Pro Shots

Sparta is de eerste tegenstander van SC Cambuur na de winterstop, maar van de verrichtingen van de tegenstander is weinig bekend, vertelt Pascal Bosschaart. De assistent trainer gaat in op het eind van de winterstop, waarin ook Sekou Sylla werd aangetrokken.

"Sekou is een jongen die dus enorm veel talent heeft", begint Bosschaart bij de Leeuwarder Courant. "Heeft het afgelopen jaar heel veel stappen gemaakt. Excelsior Maassluis, Top Oss en nu met het oog op de toekomst kijken of wij hem kunnen klaarstomen voor een eventueel verkoop van Alex Bangura."

Ook blikt hij vooruit op Sparta thuis, de vorige ontmoeting tussen de twee werd 4-0 voor Cambuur. "Vorige keer was het, ik wil niet zeggen makkelijk, we hadden een iets andere spelopvatting dan normaal, van Sparta is op dit moment heel weinig bekend. Ze laten heel weinig in de media zien."

Cambuur bereidt zich voor op meerdere scenario's. "Ze hebben volgens mij een keer geoefend, stiekem, ik weet niet eens tegen wie. Dus er is heel weinig van bekend, we moeten onze jongens gewoon voorbereiden op meerdere systemen die wij misschien tegen ons kunnen krijgen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand