Van der Meer vol vertrouwen: "We zijn er niet in blijven hangen"

Jhondly van der Meer
Jhondly van der Meer Foto: © Pro Shots

Jhondly van der Meer krijgt steeds vaker de kans bij SC Cambuur. Tegen SC Heerenveen mocht de verdediger al vroeg invallen en woensdagavond lijkt hij in de basis te beginnen tegen Heracles Almelo.

"Natuurlijk is het vervelend als je van Heerenveen verliest, maar we zijn er niet in blijven hangen", begint Van der Meer bij de Leeuwarder Courant. "Bijzonder was het wel om mee te mogen doen in de derby. Vroeger stond ik als supporter zelf te juichen voor Cambuur in derby’s tegen Heerenveen. En nu speel je er zelf eentje. Dat is speciaal."

Woensdag tegen Heracles Almelo speelt SC Cambuur het laatste duel van 2021. "Wat hebben we een goede eerste seizoenshelft gespeeld, kijk maar eens naar waar we staan (achtste, red.). Geweldig. Maar we willen nu wel graag afsluiten met winst."

Weet SC Cambuur woensdag te winnen bij Heracles Almelo? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.55x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Cambuur en pak 51 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties