Van Wolfswinkel eerlijk na zege: "Op zo'n moment word je gek"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Pro Shots

FC Twente won zondagmiddag in extremis bij SC Cambuur. Ricky van Wolfswinkel maakte in blessuretijd de 0-1 vanaf de strafschopstip.

De spits van FC Twente vond de strafschop makkelijk gegeven, al appelleerde hij wel volop voor een handsbal van Doke Schmidt. "Als je zo'n penalty tegen krijgt op zo'n moment word je gek, maar de bal ging wel richting het doel. Hoe lullig ook, het was een penalty", zegt Van Wolfswinkel in gesprek met de Tubantia.

Van Wolfswinkel ging daarna zelf achter de bal staan. "Ik kan niet zeggen dat je daar vlak voor het einde lekker ontspannen staat als je moet aanleggen. We zaten nou niet bepaald lekker in de wedstrijd, en dat gold ook voor mezelf", aldus de spits, die wel als een penaltyspecialist te boeken staat. "Je weet ook, dat als je raak schiet, er geen mooier moment is om dat te doen."

Door de overwinning sluit FC Twente weer aan bij de top van de Eredivisie. "We noteren de drie punten en verder hoeven we geen aandacht aan deze wedstrijd te besteden", besluit Van Wolfswinkel met een lach.

Lees meer:
0 reacties